top of page

Updates

lente nieuwsbrief 2024

Lichaamsgerichte Therapie, Yoga & AyurvedaLieve mensen,


Wat fijn om met jullie te verbinden en mijn inspiratie te delen. Mijn nieuwsbrieven stuur ik vanaf nu 4 x per jaar. De inhoud is voor iedereen die waarde hecht aan een leven in verbinding en in harmonie met de natuur. Laat het ons nieuwsgierig houden en uitnodigen om zo nu en dan wat dieper in ons volste zijn te duiken!


Nieuwste blogs!Trainingen en workshops 2024


  • Waarnemen voor meer diepgang in je leven. Vrijdag 12 april, 9.30-12.00 uur. Tarief is € 50,-.

  • Kennismakingsavond voor wie interesse heeft in lichaamsgerichte therapie. Donderdag 18 april, 19.30-21.00 uur. Kosteloos.

  • Introductie voor meer lichaamsbewustzijn. Vrijdag 7 juni, 9.30-12.00 uur. Tarief is € 50,-.

 De groepsgrootte is 7 personen. Aanmelden of informatie opvragen kan via mijn website.


Ontwikkelingen


  • Nieuwe website teksten: De teksten op mijn website pasten niet meer bij hoe mijn werk zich ontwikkeld heeft. Ik herschrijf ze op dit moment. De homepage en de pagina over wie ik ben zijn klaar. Laat je me weten wat je ervan vindt? Ik ontvang graag jouw feedback!

  • Software: Het was tijd voor een professionaliseringsslag. De wetgeving voor zorgverleners wordt steeds uitgebreider. Ik voldoe zo aan de huidige regelgeving en jij kunt er zeker van zijn dat jouw gegevens 20 jaar veilig bewaard blijven. Je ontvangt vanaf nu afspraakbevestigingen en herinneringen, facturen en alle overige communicatie via dit nieuwe software systeem. Mocht je hier vragen over hebben, laat het me weten!

  • Online verbinden: Naast de seizoens-nieuwsbrieven die je 4 keer per jaar ontvangt, kun je me dagelijks volgen op Instagram en op Linkedin. Mijn intentie is om tot meer verbinding uit te nodigen.

  • Tarief aanpassing: Het tarief voor individuele sessies is nu €125,- voor alle nieuwe trajecten. Heb je op dit moment een lopend traject, dan blijft onze oude tarief afspraak geldig en hoef je niet opeens meer te betalen.

  • Visitatie: Op 20 april krijg ik een visitatie van mijn beroepsvereniging. Ik ga het vol vertrouwen tegemoet.

  • Vergoeding zorgverzekeraar: Rond half mei is het zover! Ben je aanvullend verzekerd, dan krijg je het factuurbedrag van de sessies (gedeeltelijk) vergoed.


Inspiratie


Peter Levine is een wereld beroemde therapeut op het gebied van Trauma Healing. Ik heb de eer gehad om hem persoonlijk aan het werk te zien, omdat ik een training (Trauma en Spiritualiteit) bij hem heb gevolgd. Een ervaring die ik niet in woorden kan uitdrukken. Ik deel hier graag een youtube filmpje van hem samen met Thomas Huble; Healing trauma and spiritual growth. Thomas Huble houdt zich bezig met heling van collectief trauma, ook inspirerend!


Myra Lewin is een van mijn leraressen op het gebied van Ayurveda. Heb je behoefte aan een korte meditatie, dan is dit wellicht iets voor je.


Dit is een kort en grappig filmpje over hoe we (niet) waarnemen. Ik kwam het tegen tijdens een reguliere bijscholing.


De beloofde boekentip: Belonging; een innerlijke reis naar meer verbinding met jezelf, de ander en de natuur. Toko-Pa Turner. Ik heb zelf genoten van haar boek, als een soort herkenning. Ik had het al jaren liggen in de Engelse versie en het laatst nog eens gelezen in het Nederlands. Ze schrijft poetisch, dat vind ik mooi en soms kan het wat afleiden. Haar boodschap is een duidelijke en nodige, in mijn ogen.


Volg me op Instagram waar ik je meeneem door het landschap van mijn dagelijks leven en werk. Op Linkedin ben ik weinig actief geweest. Ik zal nu wekelijks sociaal-maatschappelijke en beroepsmatige berichten delen. Op mijn website vind je mijn blogs en eventueel gemiste nieuwsbrieven bij Updates.


Ik beloof vaker te schrijven om uit te nodigen tot meer verbinding en hoop je te inspireren. Laat je het weten als je iets van me gelezen hebt en daar inspiratie uit haalt? Is er een onderwerp waar je specifiek interesse in hebt en graag iets over terug leest in mijn berichten? Geef het door! Ik verheug me op jouw vragen en suggesties. Heel leuk om van je te horen.


Dank je wel voor het lezen mijn eerste Lente Nieuwsbrief.


Liefs,

Michelle
Comments


bottom of page