THE RESPECT COMPANY

The Respect Company heb ik in 2008 in Amsterdam opgericht. Een praktijk voor zelfontplooiing en groei in bewustzijn, met als pijlers: Therapie, Coaching, Counseling, Yoga. Mensen begeleiden naar hun essentie gaat hand in hand met mijn eigen pad. Een pad waarop ook ikzelf steeds meer tot mijn essentie kom.

 

Dit heeft ertoe geleid dat ik het vanzelfsprekender vind om vanuit mijn eigen naam te werken. Mijn werk gaat inmiddels niet meer over een theorie, model of methode. Het gaat over wat er gebeurt als ik werkelijk in contact ben met mezelf en mij vanuit daar met open hart verbind met de ander. Daar ontstaat een creatief proces, een mix van liefdevolle aandacht, referentiekaders die resoneren, ervaring, kennis, kunde; alles valt samen. Vandaar de website waarop je je nu bevindt: www.michellevanderzee.nl.

 

The Respect Company als bedrijf is inmiddels een begrip en heeft haar eigen waarde. De intentie waar het ooit mee begon is nog altijd levend. Ik neem daarom geen afscheid, maar stel een nieuw begin voor. De afgelopen 10 jaar heb ik mogen leren van, samenwerken met en mij laten inspireren door vele prachtige mensen.

 

Company staat voor samen. Met The Respect Company werken we vanaf nu samen, we co-creëren vanuit ons hart met open mind. Ik verheug mij op wat en wie dit avontuur gaat brengen en ik hou je daar hier van op de hoogte.

CONTACT

GEGEVENS

Bank | NL04RABO 0304 4455 41

KvK | 34317412

BTW | NL191068743B01 

PRIVACY

NIEUWSBRIEF

  • Instagram - Michelle van der Zee
  • Facebook - Michelle van der Zee
  • LinkedIn - Michelle van der Zee

© 2018-2020 Michellevanderzee.nl