top of page

Updates

Ruimte voor een nieuw begin.

Duik in je volste zijn. Voor heldere inzichten, levenskracht en bewegingsvrijheid.

The Respect Company, mijn bedrijf voor bewustzijnsontwikkeling, bestaat 10 jaar (2008-2018). Een waardevolle periode waar ik met een warm hart op terugkijk. Afgelopen jaar heb ik daar veelvuldig bij stil gestaan. In die stilte ontstond ruimte voor iets nieuws, ruimte voor mij ook. In maart bedacht ik dat ik met een nieuwe website wilde komen. Steeds wanneer het eindresultaat in zicht kwam, realiseerde ik mij dat alles alweer anders was. Dat is precies waar mijn werk over gaat; leven in beweging.


Mijn nieuwe website is gekomen, vandaag voor het eerst online!

"Always under construction": www.michellevanderzee.nl.


Staan in wie ik ben.

Het verbaast je misschien dat het niet meer www.therespectcompany.nl is. Dat is het resultaat van het proces waarin ik regelmatig in stilte ben gegaan. Werken vanuit een bedrijfsnaam, The Respect Company, ervaar ik als niet meer van nu. Mijn werk is een uiting van wie ik ben. Ik ben het gezicht achter The Respect Company. Is het dan niet beter om mijn gezicht meer te laten zien en te spreken namens mezelf in plaats vanuit een bedrijf? Authenticiteit en ownership hebben voor mij een vernieuwde betekenis gekregen. Mijn manier van werken is de afgelopen jaren geintegreerd in mijn bestaan. Het gaat over 'staan in wie ik ben' en vanuit die relatie met mezelf ga ik graag het contact met jou aan. Dit is een vorm van gelijkwaardigheid die mijn werk kwaliteit geeft. Daar ontvouwt het werk zich en dient zich precies aan wat rijp en passend is op dat moment. Het is verrijkend om zo te mogen werken.

"Zien is kijken met het hart. Werkelijk contact vraagt om tederheid. De goddelijke vonk in elke cel van ons lichaam wordt vooral door de aanraking opgeroepen. Daardoor worden we letterlijk wakker gemaakt. Via een open blik of een woord dat ons bezielt, leren we in de intimiteit te zijn. Zo nemen we plaats in onszelf en in de relatie. De tast is het zintuig van de wederkerigheid. We kunnen niemand aanraken zonder zelf aangeraakt te worden." De Maskermaker. Veenbaas, Goudswaard en Verschuren.

Jij bent zoals de zee. Jouw leven is als een zee. Altijd in beweging.

Ik werk vanaf vandaag vanuit mijn eigen naam. Mijn achternaam 'van der Zee' is daarmee een mooie metafoor voor de rijkdom van ons mens-zijn. The Respect Company blijft wel de naam zoals ik geregistreerd sta bij de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en overige instanties. Je zult de naam dus nog wel voorbij zien komen. Ook zit er beweging in The Respect Company, er ontluikt zich iets. Het lijkt op een nieuw begin maar dan nog in de knop. Nog niet rijp om naar buiten te brengen. Het heeft iets weg van co-creatie, samen het licht de wereld inbrengen. Op korte termijn uit zich dat misschien in samenwerkingsprojecten of workshops die ik met anderen geef. Voorlopig echter ligt mijn focus op de consulten die ik geef. Veelal een therapeutisch gesprek gecombineerd met lichaamswerk of een energiebehandeling.

Dankbaar.

Vol enthousiasme presenteer ik je mijn nieuwe logo en mijn nieuwe website. Juno Burger bracht de energie in beweging en gaf mij de gouden tip. De mensen die mij hielpen deze energie tot de manifestatie van mijn nieuwe website te brengen zijn Kim Triesscheijn van Owning our Stories, Jarr Geerlings als freelance Art Director/ Creative, Xander Roosen van XR-Online en Annelien Nijland van Annelien Nijland Fotografie. De samenwerking was enorm liefdevol, in flow, leerzaam, verdiepend en plezierig. Mijn dank is groot!


Lees gerust verder op mijn website www.michellevanderzee.nl. Je vindt daar ook mijn eerste blog. Door mijn blogs te lezen, krijg je meer inzicht in mij persoonlijk en in mijn werk. Ik behandel thema's die er op dat moment voor mij toe doen en waarmee ik jou wil boeien. Nieuwsbrieven stuur ik alleen als er daadwerkelijk nieuws is. Mijn blogs deel ik ook op social media, daar kun je me volgen.


Alle goeds en liefs

Michelle van der Zee
Comments


bottom of page