top of page

WIE IK BEN

Ik ben opgegroeid in IJmuiden aan Zee, daar liggen mijn roots. De stormachtige jonge jaren in mijn leven hebben mij vormgegeven en de koers uitgezet. Ik ben regelmatig tegen de stroom ingezwommen en in de diepte van de zee gedoken.

 

Zo ontdekte ik de vele facetten van mijzelf en de koers die mij past. Het kind dat ik was, is opgegroeid tot de vrouw die ik nu ben. Ik woon samen met mijn partner en dochter in Amsterdam, de stad waar ik mij thuis voel. De zee uit mijn jeugd draag ik in mijn hart. Symbool voor wie wij in essentie zijn, als metafoor voor ons rijke innerlijke zijn.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik mensen begeleid in hun proces van zelfontplooiing en bewustzijnsontwikkeling. Dit deed ik vanuit The Respect Company; mijn praktijk voor coaching, counseling, therapie en yoga.

 

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven, waar ik vanuit verschillende HRM rollen steeds meer betrokken ben geraakt bij de ontwikkeling van organisaties en medewerkers. In die tijd heb ik mij psychologisch geschoold en de opleiding Transactionele Analyse afgerond.

 

Vanuit mijn interesse om het lichaam te betrekken in het therapeutische proces en mijn nieuwsgierigheid naar het energetische aspect hierin, ben ik twee Hatha yoga opleidingen gaan volgen. Verder heb ik me verbonden aan het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie, BodyMind Opleidingen, School of Life en Vijnana Yoga, waar ik verschillende vervolgopleidingen, workshops en leer-therapieën heb gevolgd. 

Bekijk hier wat ik doe.

Bij mijn eerste consult had ik direct zo'n gevoel van thuiskomen. Het mag dan een therapeutisch gesprek zijn, maar voor mij is het meer een gesprek van mens tot mens. Die gelijkwaardigheid en echtheid zorgt er bij mij voor dat ik ook echt het vertrouwen heb om me bloot te geven. Dat geeft ruggensteun en brengt mij verdieping.

bottom of page